Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Termeni si Conditii

Site-ul ROMEPS
Acest portal (www.romeps.ro), numit in continuare „site” este administrat de ROMEPS.
Accesul la acest portal si utilizarea lui si a website-urilor conexe presupun acceptarea urmatorilor termeni si conditii.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile odata cu utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor legislatiei in vigoare.

Definitii
In cuprinsul prezentului document urmatorii termeni se traduc astfel:
– site: portalul apartinând si fiind administrat de ROMEPS, care se afla la adresa www.romeps.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind activitatea Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania;
-continutul site-ului: orice material, orice informatie, publicate pe site sub orice forma – text, fotografii, grafica, audio, video;
-utilizator: persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale prezentului site;
-utilizare abuziva: utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii ROMEPS.

ROMEPS isi rezerva dreptul de a remedia in orice modalitate permisa de lege orice violare a acestor termeni si conditii, inclusiv violarea drepturilor ROMEPS referitoare la sigla si logo-ul organizatiei si a drepturilor de autor referitoare la continutul site-ului.
Site-ul ROMEPS este pus la dispozitia utilizatorilor pentru a fi folosit numai in interes personal sau profesional si in scop educational, noncomercial.
Continutul site-ului ROMEPS este selectat dupa criteriile organizatiei si la libera alegere a acesteia. ROMEPS isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, inclusiv termenii si conditiile de utilizare ale acestuia. Folosirea in continuare a site-ului inseamna acceptarea noilor termeni si conditii.
ROMEPS nu raspunde pentru consecintele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea site-ului, inclusiv folosirea necorespunzatoare, improprie sau frauduloasa a acestuia.
ROMEPS nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru orice contaminare cu virusi sau orice alta contaminare care are proprietati distructive. ROMEPS nu garanteaza pentru nicio necontaminare in acest sens. Nicio transmisiune pe internet nu este 100% sigura, de aceea orice informatie transmisa prin e-mail implica riscul utilizatorului.
Termenii si conditiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea româna. Orice litigii decurgând din utilizarea site-ului sau in legatura cu acesta vor fi supuse spre rezolvare instantelor judecatoresti din România.

Responsabilitati
ROMEPS nu vinde si nu face share bazei de date formata din abonati si clienti. Adresele de corespondenta reprezinta clientii/partenerii nostri sau abonati ce s-au inscris in newsletter-ul ROMEPS.
Prin urmare, vom trimite anunturi/postari/comunicate de presa doar pentru astfel de adrese de email.
Nu vom actiona ca prospectori de piata, pentru asta exista agentii de publicitate. Volumul de e-mailuri trimis saptamanal este pentru propagarea materialelor/comunicatelor de presa ROMEPS cu scopul de a informa clientii/abonatii existenti in ceea ce priveste stiri si evenimente importante ROMEPS.

Website-uri externe
Site-ul ROMEPS poate contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt controlate de catre ROMEPS. ROMEPS pune la dispozitie aceste link-uri doar cu caracter informativ si pentru a ajuta utilizatorul, iar includerea acestora nu presupune ca ROMEPS sa obtina vreo aprobare in acest sens din partea site-urilor respective. ROMEPS nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestor site-uri sau in legatura cu acestea.

Numele si logo-ul ROMEPS
Numele si logo-ul ROMEPS sunt proprietatea exclusiva a Organizatiei ROMEPS, marca inregistrata la OSIM. Folosirea neautorizata a acestora este interzisa. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fara permisiunea scrisa a ROMEPS.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
Continutul site-ului ROMEPS este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
ROMEPS ofera acces liber la site-ul www.romeps.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale sau profesionale si in scopuri educationale, noncomerciale.
Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a ROMEPS. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ROMEPS sau de partenerii sai. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu mentionarea sursei (ROMEPS). Utilizarea fotografiilor este permisa numai cu acordul scris prealabil al ROMEPS.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ROMPES prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Organizatia ROMEPS prelucreaza datele cu caracter personal (date de identitate, date de stare civila, adresa, telefon, profesie, loc de munca, situatia familiala, situatia economica si financiara, date privind starea de sanatate si alte asemenea date) ale beneficiarilor (copii, membrii familiei acestora), in sensul stocarii acestor date si al transmiterii lor catre autoritati ale statului sau private care au competenta in solutionarea problemelor beneficiarilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Conform legii anterior mentionate, beneficiarii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de a nu fi supusi unor decizii individuale. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, beneficiarii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ROMEPS. De asemenea, beneficiarilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

ROMEPS isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!