Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

ROMEPS va participa la evenimentul “Securitatea la incendiu. Provocari si solutii”

27/06/2016
| 0

Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor impreuna cu Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, UTCB, si-au propus in cel de-al doilea seminar organizat in acest an sa aduca la aceeasi masa a dezbaterilor principalii actori ai proiectelor de constructii, care prin implicarea lor activa pot oferi solutii noilor provocari din domeniul securitatii la incendiu.

Seminarul ”Securitate la incendiu. Provocari si solutii”, ce va avea loc in data de 7 iulie 2016, la sediul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole Bucuresti, va cuprinde 3 sesiuni si isi propune: prezentarea provocarilor actuale in proiectarea, evaluarea si asigurarea cladirilor, dar si dezbateri pe marginea activitatii de avizare si control, precum si roul acestora in securitatea la incendiu si, nu in ultimul rand, dezbateri privind rolul antreprenorului in securitatea la incendiu.

ROMEPS, prin persoana lui Dan Anghel, reprezentant al unui membru din cadrul asociatiei, va participa la eveniment.

Pentru mai multe detalii accesati: Prezentare seminar_Securitatea la incendiu

Programul poate fi consultat aici: Program Seminar RSCL 7 iulie 2016

Pentru a va inregistra participarea completati formularul: Formular inregistrare seminar_Securitatea la incendiu

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!