Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

LAUD Bucuresti, despre noile tendinte in dezvoltarea urbana

20/05/2016
| 0

O noua editie a Conferintei Internationale de Arhitectura Peisagistica si Infrastructura Urbana – LAUD va avea loc la Bucuresti pe 14 iunie, iar Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat – ROMEPS este partener.

LAUD Bucuresti este dedicata arhitecturii peisagistice si infrastructurii urbane, proiectelor de regenerare urbana, design-ului urban.

La conferinta vor participa peste 200 de arhitecti peisagisti, specialisti in urbanism, arhitecti sefi ai marilor orase, dar si companii profilate pe solutii in peisagistica, design, planificare, dezvoltare urbana.

Pentru a nu rata sansa de a participa la LAUD Bucuresti, inregistrati-va online aici.

Programul conferintei cuprinde trei sesiuni plenare tematice (”Proiecte de peisagistica – orase & comercial & rezidenttal”, ”Regenerare si infrastructura urbana”, ”Vechi si Nou – regenerare culturala”, un Master Class pe tema ”Orase Verzi” – sustinut de cunoscutul arhitect peisagist olandez Niek Roozen si doua mese rotunde care vor aborda subiectele ”Regenerare urbana in Romania, Polonia si Ungaria” si ”Calitatea Spatiului Construit in Romania”.

Master Class-ul dedicat ”Oraselor Verzi” are loc cu sprijinul Ambasadei Olandei in Romania.

LAUD Bucuresti va gazdui si o sesiune de prezentari, sub genericul CONTRACTOR, dedicata companiilor din domeniu, inginerilor, urbanistilor, investitorilor si dezvoltatorilor. CONTRACTOR este un bun prilej pentru profesionisti si antreprenori de a dezvolta noi parteneriate sau colaborari, de a fi la curent cu ultimele noutati si tendinte din industrie.

 

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!