Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania primeste un nou membru

12/10/2016
| 0

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) anunta acceptarea cererii de adeziune a companiei EPS Thermopor SRL, producatorul brandului Caparol. Noul membru al asociatiei va contribui, alaturi de actualii producatori de polistiren expandat prezenti in cadrul ROMEPS, la promovarea EPS-ului de calitate in industrie.

„Prin noul parteneriat, ROMEPS reconfirma faptul ca este o asociatie deschisa tuturor celor care respecta regulile de calitate si conduita. Ne bucuram de noua colaborare si consideram ca experienţa de peste 12 ani acumulata de EPS Thermopor pe piata romaneasca reprezinta un aport important pentru industrie. Numai intr-un efort conjugat, lucrand impreuna cu cat mai multi producatori de polistiren expandat, putem extinde proiectele pe care le avem in desfasurare si putem contribui la cresterea eficientei energetice la nivel national”, a declarat Florin Hahui, Presedinte ROMEPS.

„Suntem onorati sa facem parte din ROMEPS si avem certitudinea ca, prin aceasta colaborare, vom putea participa si contribui activ la dezvoltarea de programe importante pentru piata termoizolatiilor de calitate”, a spus Petru Moldovanu, administrator EPS Thermopor.

Misiunea ROMEPS este de a informa si educa romanii in legatura cu alegerea produselor potrivite pentru termoizolare. ROMEPS a depus, de-a lungul timpului, eforturi sustinute pentru a informa publicul, pentru a educa piata si a contribui la cresterea ei. EPS Thermopor va participa la activitatile pe care Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania le-a pornit in anii precedenti, “Quality Control” si “Calitate certificata”, precum si la noi programe care sa sustina producatorii de polistiren expandat, dar si beneficiarii.

Piata de polistiren expandat din Romania a inregistrat o evolutie buna in primele luni din acest an, iar acest lucru s-a putut observa inca din primul trimestru al anului, cand au fost demarate si primele programe de reabilitare termica. Pentru intreg anul 2016, ROMEPS se asteapta la un avans de 10% al pietei, per total, si o crestere calitativa de peste 30% pe densitatile mari. Spre comparatie, piata de profil a atins valoarea de 143 milioane euro anul trecut.

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!