Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Arhitecti de talie mondiala, la Expo Conferinta de Arhitectura si Ingineria Sticlei INGLASS

10/06/2016
| 0

Peste 150 de arhitecti, ingineri si contractori s-au inscris deja la Expo Conferinta de Arhitectura si Ingineria Sticlei INGLASS care se va desfasura marti, 14 iunie 2016, la Bucuresti, la Hotel Radisson Blu, incepand cu ora 10.00.

Programul Expo Conferintei INGLASS este dens, cuprinzand un Master Class, sesiuni tematice plenare, work-shop-uri. Speakerii din Japonia, Olanda, Belgia, Turcia, Italia, Romania vor prezenta invitatilor din auditoriu ultimele tendinte in arhitectura si ingineria sticlei, materiale si tehnologii de ultima generatie folosite pe plan mondial.

Expo Conferinta INGLASS il are ca invitat de onoare pe arhitectul japonez Tatsuo Harada, autorul celei mai inalte cladiri din Japonia.
Domnul Harada va sustine un Master Class de design si inginerie a sticlei, pe tema ”Design and engineering of sky gardens on a super tall building”.
10 speakeri vor participa, cu prezentari, la sesiunile plenare ale INGLASS Bucuresti care au temele ”Arhitectura sticlei”, ”Design. Arhitectura. Software. Printing. Arhitectura parametrica”:
Arh. Serban Tiganas, presedinte OAR, chairman LAUD&INGLASS.
Arh. Paul Lupu: „Pitesti Business Center”
arh. Gokhan Avcioglu: “Esma Sultan Palace”
Prof. dr. arh. Adrian Spirescu: „Wellness Center în Bucharest”
Arh. Renaud Chevalier: Treurenberg – Brussels, NATO HQ – Brussels
Arh. Zoran Popovici: ”Parametric Architecture – Tools for Environmental analysis for Building energy consumption & daylighting simulation” – work-shop de arhitectura parametrica
Arh. Călin Negoescu: „Unicredit Headquarters, E.ON Headquarters, Globalworth Ofice Building”
Arh. Peter Pichler: “Case study Mirror Houses”
Arh. Mirel Dragan: “Lido Hotel Facade”

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!