Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Airpop – ingineria aerului (video)

28/03/2016
| 0

Traim intr-o lume nebuna. Incercam din rasputeri sa salvam planeta, insa facem exact contrariul. Cumparam pungi de hartie in loc sa cumparam pungi de plastic si irosim, de fapt, mult mai multe chimicale, mai multa energie, dar si miliarde de copaci pentru a le produce. Folosim tot mai multi carburanti bio, eco si punem in pericol padurile tropicale si rezervele de alimente ale tarilor din lumea a treia. Cumparam mancare organica, importata din Noua Zeelanda. Ne dam toata silinta si, totusi, nu facem decat sa consumam si mai multe resurse decat inainte.

Ar fi mai bine sa folosim ceva ce nu se poate epuiza, nu-i asa? De ce sa nu folosim aer?

Sa il folosim pentru a salva energie, pentru a reduce emisiile de CO2, sa il folosim pentru a proteja oamenii, mancarea sau diverse bunuri materiale.

Putem face toate acestea cu 100% aer? Nu, nu putem. Dar cu 98% aer da! Pentru ca noi prelucram aer din 1952. Folosim aerul pentru a proteja televizoare, organe vitale, o sticla de vin sau pestele proaspat, pentru protectia noastra, a albinelor si a copiilor. Folosim aerul pentru a reduce costurile de energie, pe cele de constructie sau izolare. Folosim aerul pentru a reduce zgomotul si emisiile de CO2. Folosim aerul pentru a oferi confort tie si familiei tale. Facem aerul să fie eficient, versatil și accesibil, în diverse moduri.

Asa ca va rugam sa intampinati un nou nume pentru o idee minunata – airpop, ingineria aerului.

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!