Sesizeaza o neconformitate!
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Fullscreen Prev Next
Street View
Advanced Search
we found 0 results
Email

Your search results

SC Firos SA

B-dul. Timisoara nr. 100, ,

SC Firos SA este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in anul 1976, axata pe producerea si comercializarea materialelor de constructii.

In anul 2011 am implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala (in baza standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001). Toate produsele noastre sunt conforme cu standardele europene in vigoare si poarta marcaje CE, sau detin agremente tehnice, fiind insotite la livrare de declaratii de performanta/conformitate si certificate de calitate.

Incepand cu anul 2013 am diversificat gama de produse prin achizitia si punerea in functiune a unei linii de fabricatie a placilor de polistiren expandat pentru constructii.

Compania noastra dispune de un laborator de incercari, dotat cu echipamentul necesar realizarii incercarilor pe adezivi si mortare, cu personal care detine calificarile si experienta necesara, si proceduri interne ce asigura controlul riguros al calitatii produselor.

Sursa: http://www.firos.ro/companie.html