Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Fact Sheets

EUMEPS (Asociatia Europeana de Polistiren Expandat) fondata in 1989, susține și promovează industria europeană a EPS prin asociații naționale. Principalele domenii de folosire a polistirenului expandat (EPS) sunt ambalarea de produse si construcțiile.

Privind partea de ambalare a produselor, polistirenul expandat (Airpop) este folosit pentru transportul produselor sensibile cum ar fi medicamentele, fructele proaspete, peștele proaspăt și aparatură electrocasnică, etc.

Când vorbim despre constructii, ETICS (External Thermal Insulation Composite System) sistemul de izolație a pereților exteriori conține mai multe componente, inclusiv materialul izolator propriu-zis (EPS sau vată minerală), un strat de adeziv și finisajul.
Utilizând EPS ca material izolator, pereţii sunt protejati de acţiunea factorilor climatici, acumulând căldura din interior și reducând pierderea acesteia spre exterior.

Mai multe informații utile despre EUMEPS, Airpop și ETICS puteți găsi în documentele următoare:


  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!