Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

Aparitii in presa

CITESTE ACUM!

www.citeste-eticheta.ro – campanie de informare initiata de ROMEPS

ROMEPS in Curierul National

In conditiile in care Romania nu mai este o tara cu o industrie producatoare infloritoare, in conditiile in care nu are suficiente companii care sa fabrice produse fragile, electronice, electrocasnice, echipamente IT si asa mai departe, producatorii locali de polistiren expandat au ajuns sa depinda de un sector care nu a dat satisfactii in ultimii ani, si anume piata constructiilor.

Citeste tot articolul: http://www.curierulnational.ro/

DELIA FILIP, ROMEPS: “Investitiile necesare reabilitarii termice a blocurilor – 2 miliarde de euro”

Tara noastra este in cea de-a doua etapa a procedurii de infringement pentru ca a intarziat transpunerea directivei privind implementarea Directivei 2010/31/EU referitoare la eficienta energetica a cladirilor.

Citeste tot articolul: http://www.bursa.ro/

ROMEPS si Liga Habitat devin parteneri in actiunile privind reabilitarea termica

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat si Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) au semnat un protocol de colaborare in domeniul reabilitarii termice a cladirilor.

Citeste tot articolul: http://www.agerpres.ro/

ROMEPS – solutii pentru reglementarea pietei de polistiren expandat

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania a fost infiintata in urma cu 11 ani, de catre patru companii, care erau la acea vreme singurii producatori din tara noastra care activau pe piata in acest domeniu de activitate.

Citeste tot articolul: http://www.jurnaluldeafaceri.ro/

ROMEPS: Asociatiile de Proprietari ar trebui sa solicite reabilitarea imobilelor

Asociatiile de proprietari trebuie sa solicite finantare pentru lucrarile de reabilitare a imobilelor si sa se implice activ in aceste procese, considera membrii Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS).

Citeste tot articolul: http://www.bursa.ro/

ROMEPS avertizeaza privind polistirenul neconform vandut in piata

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) avertizeaza consumatorii ca, in urma controalelor periodice derulate, a descoperit la vanzare produse care nu aveau caracteristicile tehnice marcate distinct pe eticheta.

Citeste tot articolul: http://www.bursa.ro/

PRODUCATORII DE POLISTIREN: “Suntem pesimisti cu privire la evolutia pietei locale, in acest an”

Delia Filip, ROMEPS: “Am constatat o serie de neconformitati privind calitatea materialelor de izolatie. Am facut sesizari către Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC)”.

Citeste tot articolul: http://www.bursa.ro/

Semnal de alarma: Vom ajunge la sanctiuni usturatoare in urmatorii cinci ani si nu vom finaliza nici 15% din reabilitarea cladirilor. Termoreabilitare aproape ca nu mai exista

Procesul de reabilitare terminca, demarat cu mare “cantec” inainte de debutul crizei, aproape ca a disparut din peisajul constructiilor in ultimii ani. Daca in perioada 2007-2008 investitiile in acest sector depaseau 250 de milioane de euro, in prezent acestea sunt aproape inexistente, cel putin asta arata datele ROMEPS, Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania.

Citeste tot articolul: http://www.wall-street.ro/

Sanctiuni usturatoare din cauza termoreabilitarii

Procesul de reabilitare terminca, demarat cu mare „cantec“ inainte de debutul crizei, aproape ca a disparut din peisajul constructiilor in ultimii ani. Daca in perioada 2007-2008 investitiile in acest sector depaseau 250 de milioane de euro, in prezent acestea sunt aproape inexistente, cel putin asta arata datele ROMEPS, Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania.

Citeste tot articolul: http://www.adevarul.ro/

Polistirenul autohton, impropriu pentru anvelopare

In jur de 80% din cantitatea de polistiren expandat produsa in Romania este improprie utilizarii pentru anveloparea fatadelor cladirilor, a afirmat Delia Filip, director executiv al asociatiei producatorilor de polistiren expandat – ROMEPS.

Citeste tot articolul: http://www.arenaconstruct.ro/

Sub 10% din vanzarile de polistiren expandat sunt pentru reabilitarea blocurilor

Piata de polistiren expandat din Romania a stagnat anul trecut, la un volum de circa 3 milioane de metri cubi si o valoare de 75 – 80 de milioane de euro, a estimat Daniel Pop, director general Firos, cu ocazia unei conferinte a Asociatiei producatorilor de polistiren expandat – ROMEPS.

Citeste tot articolul: http://www.arenaconstruct.ro/

ROMEPS: 80% din polistirenul utilizat pentru izolatia termica este neconform

Membrii Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania sustin ca pe piata autohtona domina polistirenul neconform.

Citeste tot articolul: http://www.constructiv.ro/

  • CITESTE ETICHETA
    Fiti atenti la eticheta pentru a alege polistirenul potrivit. Verificati codul de identificare al produsului inainte de cumparare!