Sesizeaza o neconformitate!
Email

Your search results

ROMEPS participa la dezbateri parlamentare pe tema eficientei energetice

04/02/2015
| 0

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) participa la dezbateri parlamentare  pe tema eficientei energetice in domeniul reabilitarii termice.

ROMEPS va participa joi, 5 februarie, ora 10.00, la sedinta Comisiei pentru industrii si servicii a Camerei Deputatilor. Pe ordinea de zi se afla legea energiei termice iar la dezbateri vor fi prezenti si reprezentanti ai ANRE.

“Suntem onorati de invitatia primita din partea autoritatilor. Modificarea politicilor publice trebuie sa aiba o abordare participativa iar consultarea asociatiilor profesionistilor din domeniu este primul pas in acest sens. Vom reprezenta interesele producatorilor de polistiren din Romania si vom milita, ca intotdeauna, pentru respectarea standardelor de calitate in domeniu. Avem nevoie de imbunatatirea cadrului legislativ, motiv pentru care dezbaterile sunt binevenite”, a declarat Delia Filip, director executiv ROMEPS.

In cursul zilei de marti, 3 februarie, reprezentantii ROMEPS au participat la o serie de discutii cu membrii Comisiei pentru industrii si servicii a Camerei Deputatilor, pe tema modificarilor necesare in domeniul eficientei energetice, respectiv al reabilitarii termice.
Unul dintre subiectele abordate in cadrul intalnirii de marti a fost includerea in Planul National de Actiune in domeniul Eficientei Energetice (PNAEE) a unui proiect distinct de informare a populatiei si a consumatorilor privind produsele, echipamentele si instalatiile ce se adreseaza eficientei energetice, respectiv reabilitarii cladirilor.