Sesizeaza o neconformitate!
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Fullscreen Prev Next
Advanced Search
we found 0 results
Email

Your search results

SC Congips SA

Str. Seleusului nr. 22-24 , ,

Cu o istorie care începe în 1890, ne numărăm printre fabricile cu cea mai lungă tradiţie în producerea materialelor de construcţii. Experienţa de peste un secol în domeniul producţiei de materiale de construcţii şi modernizările tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea şi menţinerea unui nivel ridicat al calităţii. De-a lungul anilor, firma s-a dezvoltat atât prin lărgirea gamei de produse, cât şi prin modernizarea liniilor de fabricaţie existente, expresie a preocupării de a oferi utilizatorilor produselor noastre un plus de calitate şi valoare.

Experienţa de aproape un secol în domeniul producţiei de materiale de construcţie şi modernizările tehnologice din ultimii ani ne-au permis atingerea şi menţinerea unui nivel ridicat al calităţii. Mulţi din clienţii noştri din ţară sau străinătate care au folosit produsele noastre şi alte produse similare au confirmat calitatea superioară a produselor noastre. De-a lungul anilor, firma noastră s-a dezvoltat atât prin lărgirea gamei de produse, cât şi prin modernizarea liniilor de fabricaţie existente, aceasta fiind una dintre preocupările noastre şi la ora actuală.

Suntem deschişi în continuare colaborarilor în vederea modernizării şi retehnologizării liniilor de fabricaţie, dezvoltarea de noi produse în domeniul materialelor de construcţii.

Sursa: http://www.congips.ro/despre.php